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Il pousse dans les endroits tropicaux et tempérés. Il pousse dans les eaux peu profondes de la zone intertidale. Il pousse sur les coquillages et les rochers. Cela peut être dans des piscines intertidales. Il pousse dans le nord de la Chine{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : It grows in tropical and temperate places. It grows in shallow water in the intertidal zone. It grows on shells and rocks. It can be in intertidal pools. It grows in northern China{{{0(+x).
Localisation
:
Afrique, Asie, Canada, Chine, Afrique de l'Est, Europe, France, Indonésie, Japon, Kenya, Corée, Maurice, Pays-Bas, Nouvelle-Zélande, Amérique du Nord, Philippines, Asie du Sud-Est, Singapour, Espagne, Sri Lanka, Taïwan, Tanzanie, États-Unis , Yémen{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : Africa, Asia, Canada, China, East Africa, Europe, France, Indonesia, Japan, Kenya, Korea, Mauritius, Netherlands, New Zealand, North America, Philippines, SE Asia, Singapore, Spain, Sri Lanka, Taiwan, Tanzania, USA, Yemen{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Crowe, A., 1997, A Field Guide to the Native Edible Plants of New Zealand. Penguin. p 152 (As Ulva pertusa) ; Fujiwara-Arasaki, T. et al, 1984, The protein value in human nutrition of edible marine algae in Japan. Hydrobiologia 116/117, 513-516 (As Ulva pertusa) ; http://www.seavegetables.com (As Ulva pertusa) ; Hu, Shiu-ying, 2005, Food Plants of China. The Chinese University Press. p 258 (As Ulva pertusa) ; Nagai, T., and Yukimoto, T., 2003, Preparation and functional properties of beverages made from sea algae. Food Chemistry 81:327-332 (As Ulva pertusa) ; Pereira, L., 2011, A Review of the Nutrient Composition of Selected Edible Seaweeds. In Seaweed. Pomin V. H., (Ed.) Nova Science Publishers, Inc (As Ulva pertusa) ; Wang, Wei-Lung and Chiang, Young-Meng, 1994, Potential Economic Seaweeds of Hengchun Peninsula, Taiwan, Economic Botany, Vol. 48, No. 2, pp. 182-189 (As Ulva pertusa) ; Xia, B., and Abbott, I.A., 1987, Edible seaweeds of China and their place in the Chinese diet. Economic Botany 41:341-53 (As Ulva pertusa) ; Zemke-White, W. L. & Ohno, M., 1999, World seaweed utilisation: An end-of-century summary. Journal of Applied Phycology 11: 369-376 (As Ulva pertusa)
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