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Afrique, Australie, Cameroun, Amérique centrale, Chili, Chine, Costa Rica, Hong Kong, Israël, Nigéria, Amérique du Nord, Russie, Amérique du Sud, Turquie, USA, Afrique de l'Ouest{{{0(+x) (traduction automatique).
Original : Africa, Australia, Cameroon, Central America, Chile, China, Costa Rica, Hong Kong, Israel, Nigeria, North America, Russia, South America, Turkey, USA, West Africa{{{0(+x).
dont livres et bases de données : 0"Food Plants International" (en anglais) ;
dont biographie/références de "FOOD PLANTS INTERNATIONAL" : Boa, E. R., 2004, Wild edible fungi and their importance to people. FAO Non Wood Forest Products Booklet 17 ; Bougher, N.L. & Syme, K., 1998, Fungi of Southern Australia. UWA Press p 226 ; Fuhrer, B., 2005, A field guide to Australian Fungi. Bloomings Books. p 179 ; Hall, I. R., et al, 2003, Edible and Poisonous Mushrooms of the World. Timber Press. p 182 ; http://www.mykoweb.com/CAF/edible.html ; Kaufmann, B. et al, 1999, The Great Encyclopedia of Mushrooms. Konemann. p 121 ; Njouonkou, A.L., et al, 2016, Diversity of Edible and Medicinal Mushrooms used in the Noun Division of the West Region of Cameroon. International Journal of Medicinal Mushrooms, 18(5): 387-396 ; Yildiz, A et al, 2005, Organic elements and protein in some macrofungi of south east Anatolia in Turkey. Food Chemistry 89: 605-609
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